آیا امکان اوردوز با قارچ جادویی وجود دارد؟

هشدار:

استفاده از سایکدلیک‌ها باید با دانش کافی و تحت نظر متخصصان یا افراد باتجربه انجام شود. هرگونه استفاده غیرمسئولانه ممکن است برای سلامتی و ایمنی شما خطراتی به همراه داشته باشد.

.قارچ های روانگردان که به عنوان “مجیک ماشروم” یا “قارچ جادویی” نیز شناخته می شوند،

به قارچ هایی گفته می شود که حاوی ماده ای به نام سیلوسایبین هستند . زمانی که این ماده در بدن متابولیزه می شود و به مغز می رسد باعث تغییر در حالات و ادراک ، سرخوشی ، توهم و تغییرات فکری می شود.

اگر شما بیش از حد معمول مجیک ماشروم مصرف کنید (اور دوز) احتمال مرگ شما وجود ندارد . با این حال اوردوز یا بد تریپ شدن می تواند تجربه ی بسیار دشواری برایتان باشد . درست است که مجیک ماشروم خطر مرگ ندارد اما باید به این توجه داشت که قارچ های سمی ای که از نظر ظاهری شبیه به آن هستند بسیارند و به همین دلیل باید مراقب این باشید که به اشتباه قارج سمی مصرف نکنید .

علائم مصرف بیش از حد ( اوردوز ) قارچ جادویی

مصرف بیش از ماشروم می تواند باعث اوردوز شود که علائم جسمی و روحی ناخوشایندی را ایجاد می کند و برخی از آنها می توانند شدید باشند.
علائم معمول مصرف بیش از حد مجیک ماشروم عبارتند از

مجیک ماشروم نسبت به مواد دیگر ( مانند الکل ) سمیت کمتری دارد و مرگ بر اثر اوردوز تقریبا غیر ممکن است . تحقیقی که در سال 2016 انجام شد نشان داد که از بین 12000 شرکت کننده ای که سیلوسایبین مصرف کردند ، تنها 0.2 درصدشان گزارش داده اند که نیاز به کمک پزشکی دارند . این میزان 5 برابر کمتر ازMDMA  ( اکستازی ) ، LSD  و کوکایین است .

اثراتِ مصرف بیش از حد معمولا حدود 6 تا 8 ساعت طول می کشد تا ناپدید شود ، اگرچه برخی از اثرات ممکن است چند روز طول بکشد تا از بین برود .

علائم بد تریپ شدن

علائم احتمالیِ بد تریپ شدن عبارتند از توهم های ترسناک ، اضطراب ، پارانویا و ترس شدید . بد تریپ شدن ممکنه در کسانی که اولین بارشان است بیشتر دیده شود مخصوصا اگر دوز بیش از اندازه مصرف کنند . محیط های نا آشنا یا آشفته نیز می تواند منجر به سفر های بد شود . 


به طور کلی اثرات سیلوسایببین غیرقابل پیش بینی است و می تواند تا حد زیادی تحت تاثیر طرز فکر مصرف کننده و محیطی که در آن ماشروم را مصرف می کند باشد . برای به حداقل رساندن ریسک بدتریپ شدن ، استفاده کنندگان باید مطمئن شوند که آنرا با فردی که مورد اطمینانشان است مصرف می کنند . زمانی که افسرده یا ناراحت هستند بهتره که از خوردن ماشروم خودداری کنند و اگر این کار را نکردند از مصرف بیشتر خودداری کنند .


دوز معمول ماشروم خشک ، حدود 1.5 تا 2 گرم است اما باز هم ممکن است تجربه غیر قابل پیش بینی باشد و درنهایت به شخص و شرایط تریپ بستگی دارد .


سایر ریسک های ماشروم

یکی از بزرگترین ریسک های مجیک ماشروم در واقعا مربوط به خودش نمی باشد ! بلکه به قارچ های سمی دیگر که خاصیت روانگردانی دارند بر میگردد ! ریسک خوردن قارچِ اشتباهی . گفته می شود که تعداد گونه های قارچ سمی که حاوی سیلوسایبین نیز هستند بسیار زیاد است . برخی از قارچ های سمی از نظر ظاهری شبیه به مجیک ماشروم هستند و حتی ممکن است اثرات توهم زایی مشابهی ایجاد کنند .
علائم مسمومیت با قارچ سمی ای که به اشتباه مصرف شده گونه به گونه متفاوت است اما می تواند شامل موارد زیر باشد :

 
قارچ های سمی ای که زودتر اثرات خود را نشان می دهند ( در حدود 2 ساعت ) معمولا کم خطر تر از قارچ هایی هستند که اثرات خود را دیرتر نشان می دهند ( در حدود 6 ساعت ) . خطرناک ترین گونه های قارچ سمی که حاوی سیلوسایبین نیز می باشند :  Amanita و    Gyromitra و  Cortinarius.
 
ریسک دیگری که وجود دارد باز هم مربوط به خودِ مجیک ماشروم نیست . بلکه این است که مجیک ماشروم را از جایی معتبر و مطمن تهیه کنید . گزارش ها نشان داده اند که برخی از قارچ هایی که به عنوان مجیک ماشروم فروخته می شوند ، قارچ های خوراکی ای هستند که از فروشگاه ها خریداری شده و با موادی مانند PCP یا LSD ترکیب شده اند . مطالعه ای که برروی 886 نمونه انجام شد نشان داد ککه تنها 28 درصد آنها مجیک ماشروم بودند . 35 درصد آنها مواد های دیگر و 37 درصد نیز حاوی هیچگونه سیلوسایبین نبودند .
 
هرچند که این موضوع خیلی اتفاق نمی افتد اما در مواردی نادر ، استفاده ی منظم و زیاد از سیلوسایبین و توهم زا ها ممکن است با سایکوز پس از مصرف ارتباط داشته باشد . علائم عبارتند از تحریف بینایی ( رنگ های تشدید شده و هاله های اطراف اجسام ) ، تفکر آشفته و تغییرات خلقی ؛ وضعیتی که در آن فرد پس از خارج شدن ماده از بدنش ، همچنان دچار اختلالات حسی است . این عارضه می تواند هفته ها یا ماه ها ادامه داشته باشد اما حدود 4 درصد از استفاده کنندگان این علائم را تجربه می کنند . 
 

آیا مجیک ماشروم اعتیاد آور است ؟

قارچ های جادویی ، نه از نظر جسمی و نه از نظر ذهنی اعتیاد آور نیستند . و به لحاظ ساختار پتانسیل اعتیاد آور بودن را دارا نیستند.

هرچند که ماشروم و سایر سایکدلیک ها در فرد تحمل دوز ایجاد می کنند . ( به این معنی که هردفعه فرد نیاز دارد دوز بیشتری مصرف کند تا همان اثر قبلی را دریافت کند ) .  این می تواند ریسک بد تریپی و بیش از حد مصرف کردن را افزایش دهد .

اگرچه که این ماده باعث وابستگی فرد نمی شود اما برخی مصرف کنندگان ممکن است پس از پایان تریپ خود اثراتی مانند  ( مانند سردرد ، خستگی ، اضطراب ) را تجربه کنند. 

 

چرا ازقارچ جادویی استفاده می شود؟

در گذشته مواد توهم زا برای مراسم مذهبی استفاده می شد و انسانها با آن در حالت عرفانی و معنوی قرار می گرفتند و از دید خودشان با ارواح و قدرت بالاتر ارتباط می گرفتند اما امروزه بیشتر مردم از آن ها در محیط های اجتماعی و یا تفریحی و حتی در حالت ریلکس و تنهایی برای دستیابی به مراحل بالاتر از تفکر و درونگرایی استفاده می شود .

ماده ی سیلوسایبین در بعضی قارچ ها وجود دارد که بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آمریکای جنوبی ، مکزیک و آمریکا هستند .قارچ هایی که حاوی این ماده روانگردان هستند به صورت تازه یا خشک شده و یا دمنوش در چای مصرف می شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطلب

آخـــرین محصولات

برای سفارش و مشاوره از طریق نرم افزار تلگرام با ما تماس بگیرید.