نتایج درمانی قارچ سیلوسایبین “افسردگی و ترک اعتیاد”

مرکز تحقیقاتی سایکدلیک و آگاهی دانشگاه جانز هاپکینز یکی از پیشروترین تیم‌های تحقیقاتی بر روی سیلوسایبین است.

سیلوسایبین، یک ترکیب سایکدلیک طبیعی در قارچ‌هایی است که با نام “قارچ جادویی” شناخته می‌شوند. این ماده تاثیرات عجیبی بر تجربه آگاهی استفاده کننده دارد. متخصصان علمی و پزشکی با آزمایشات اثرات آن بر مغز و ذهن و پتانسیل آن به عنوان درمان به دنبال راهی برای درمان بیماری‌های روانی هستند.

مرکز تحقیقاتی جان هاپکینز با 55 میلیون دلار بودجه حمایتی و بدون کمک هزینه دولتی در حال بررسی پتانسیل درمانی سایکدلیک‌ها و به صورت خاص قارچ‌های سیلوسایبین هستند. هدف این تحقیقات درمان طیف گسترده‌تری از اختلالات روانپزشکی و رفتاری است.

'Magic mushrooms' research john hopkins center

نتایج کار تحقیقات جان هاپکینز بر قارچ سیلوسایبین

بسیاری از تحقیقات انجام شده بر روی اثرات درمانی میجک ماشروم یا قارچ سیلوسایبین متعلق به قبل از محدودیت تحقیقات (دهه 50 و 60 میلادی) بر روی سایکدلیک‌ها است. اما در این مقاله تنها به یافته‌های جدید تحقیقاتی تیم پزشکی دانشگاه جان هاپکینز پرداخته شده که نسل جدیدی از تحقیقات را تشکیل میدهد که شروع جدیدی برای بازنگری در پتانسیل درمانی قارچ‌های سیلوسایبین است.

تایید مقررات برای ازسرگیری تحقیقات روانگردان

در سال 2000 گروهی از محققان جانز هاپکینز با رهبری پروفسور رولند گریفت اولین کسانی بودند که در ایالات متحده تاییدیه نظارتی را برای از سرگیری تحقیقات با سایکدلیک‌ها بر روری داوطلبان سالمی که هیچ تجربه قبلی با سایکدلیک‌ها نداشتند را دریافت کردند.

سیلوسایبین می‌تواند تجربیات معنوی خلق کند.

6 سال بعد و در سال 2006 نتایج اولین آزمایشات با چاپ مقاله‌ای با نام “سیلوسایبن می‌تواند تجربیات معنوی خلق کند.” به همراه نتایج تحقیقات بر روی داوطلبین توسط تیم تحقیقاتی جان هاپکینز باعث ایجاد یک جریان جدید در مسیر هموار شدن آزمایشات جدید بر روی سیلوسایبین شد.

نتیجه این تحقیقات نشان میداد «قارچ سیلوسایبین میتواند تجربیاتی از نوع عرفانی ایجاد کند که دارای معنای شخصی اساسی و پایدار و اهمیت معنوی است». نتایج در مورد ایمنی و اثرات مثبت پایدار یک دوز سیلوسایبین، به طور گسترده به عنوان محور مطالعه در نظر گرفته می‌شود که جرقه تجدید تحقیقات سایکدلیک را در سراسر جهان را برانگیخت.

“قارچ سیلوسایبین” درمان ترک سیگار

در اقدام بعدی این تیم در سال 2014 محققان جان هاپکینز گزارش جدید ارائه می‌دهند که نشان داد سیگاری‌هایی که مصرف طولانی مدتی داشته اند و در ترک سیگار موفق نبودند، پس از استفاده دقیق و کنترل شده از سیلوسایبین، ماده موثر موجود در مجیک ماشروم، موفق به ترک طولانی مدت سیگار شدند.

مطالعه نتایج منتشر شده از این تحقیقات:
‘Magic Mushrooms’ Help Longtime Smokers ‘Quit

'psilocybin help smokers quit

کاهش اضطراب وجودی در افراد مبتلا به سرطان

نتایج بعدی این تیم تحقیقاتی در سال 2016 با عنوان “سیلوسایبین اضطراب وجودی را در افراد مبتلا به سرطان تهدید کننده زندگی کاهش می دهد” در یک مطالعه گروهی از داوطلبین دارونما و گروهی سیلوسایبین دریافت کردند.(به روش دوسو کور) ، محققان جانز هاپکینز گزارش دادند که اکثریت قابل توجهی از افرادی که از اضطراب یا افسردگی مرتبط با سرطان رنج می‌برند، تا شش ماه بعد از دریافت یک دوز کامل سیلوسایبین تسکین قابل توجهی پیدا کردند. ”

مطالعه نتایج این تحقیقات :
Psilocybin eases existential anxiety in people with life threatening cancer

طبقه بندی مجدد برای سیلوسایبین

در ارزیابی تحقیقات ایمنی و سوء مصرف روی سیلوسایبین ماده موثر قارچ‌های جادویی ، محققان جانز هاپکینز با درخواستی به سازمان غذا و داروی جهانی پیشنهاد دادند که اگر آزمایش‌های بالینی فاز تحقیقات تکمیلی را با موفقیت پشت سر بگذارد. قارچ های سیلوسایبین را از دسته داروهای غیردارویی و بدون کاربرد پزشکی خارج کنند.

متیو دبلیو جانسون، دانشیار روانپزشکی و علوم رفتاری جان هاپکینز: «ما می‌خواهیم گفتگو درباره نحوه طبقه‌بندی سیلوسایبین برای تسهیل مسیر آن به کلینیک و به حداقل رساندن موانع لجستیکی در آینده آغاز کنیم. و انتظار داریم که این آزمایشات نهایی در حدود پنج سال آینده انجام شود.” به دنبال غیر قانونی شدن سایکدلیک‌ها در سال 1970، مواد سایکدلیک و قارچ سیلوسایبین با احتمال سوءمصرف در دسته دارو های بدون استفاده دارویی و غیر قانونی اعلام شد و تحقیقات بر روی این مواد متوقف شد. اما مطالعات و تحقیقات اولیه جدید نشان می دهد که سیلوسایبین ممکن است برای ترک سیگار و اختلالاتی مانند افسردگی و اضطراب خاص سرطان موثر باشد.

درمان افسردگی و مجیک ماشروم

درمان افسردگی و مجیک ماشروم به همراه روان درمانی

سایکدلیک‌ها و درمان اعتیاد به الکل

در سال 2019 یک آزمایش آنلاین از بیش از 300 نفر مبتلا به اختلال مصرف الکل ، کاهش یا پرهیز از مصرف الکل را پس از مصرف یک داروی سایکدلیک مانند قارچ سیلوسایبین، LSD یا DMT گزارش کرد. این مطالعه به شواهد رو به رشدی برای حمایت از تحقیقات بیشتر در مورد درمان با کمک سایکدلیک ها برای اعتیاد به الکل یا سوء مصرف مواد اضافه کرد و بسیاری از کارشناسان به سایکدلیک ها توجه بیشتری پیدا کردند.

افتتاح مرکز تحقیقات سایکدلیک جان هاپکینز

سال 2019 گروهی از سرمایه گذاران خصوصی با سرمایه 17 میلیون دلار مرکز تحقیقات سایکدلیک و آگاهی را در دانشگاه جان هاپکینز افتتاح کردند. و به نظر می رسد این مرکز اولین مرکز تحقیقاتی در ایالات متحده و بزرگترین مرکز تحقیقاتی در نوع خود در جهان باشد. در غیاب بودجه دولتی برای چنین تحقیقات درمانی ، مرکز جدید به هدایایی که امروز اعلام شده برای پیشبرد زمینه نوظهور سایکدلیک‌ها برای درمان و سلامتی تکیه خواهد کرد.

تاثیر سایکدلیک‌ها و سیلوسایبین، مرکز شناخت خود در مغز

ادامه فعالیت این مرکز در ادامه تحقیقات در سال 2020 نشان داد سایکدلیک‌ها و سیلوسایبین، مرکز منیت  (خودآگاهی) مغز را تحت تأثیر قرار می دهد. اسکن‌های مغزی پس از استفاده از سیلوسایبین نشان داد که کلاستروم کمتر فعال است، به این معنی که فعالیت ناحیه‌ای از مغز که مسئول تنظیم توجه و تغییر وظایف است، هنگام مصرف قارچ سیلوسایبین کم می‌شود. محققان می گویند تجربه مرگ ایگو یا نفس و احساس ارتباط با همه‌چیز و حس یگانگی در اثر این تاثیر در مصرف کننده ایجاد می‌شود.

درمان افسردگی با قارچ سیلوسیابین

در همین سال محققان دانشگاه جان هاپکینز در یک مطالعه روی بزرگسالان مبتلا به افسردگی شدید، شرکت کنندگان با همراهی روان درمانی حمایتی دو دوز قارچ سیلوسایبین دریافت کردند.

نتایج نشان داد این تجربه باعث کاهش سریع و زیادی در علائم افسردگی شد، به طوری که اکثر شرکت‌کنندگان بهبود یافتند. از میان شرکت کنندگان نیمی تنها در چهار هفته و قبل از پایان آزمایش علائم بهبودی را نشان دادند.

دکتر آلن دیویس، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده دانشگاه جان هاپکینز ، می‌گوید: «میزان تأثیر مشاهده شده تقریباً چهار برابر بیشتر از آن چیزی بود که آزمایش‌های بالینی برای داروهای ضد افسردگی سنتی در بازار نشان داده‌اند. همچنان درمان‌های افسردگی دیگر هفته‌ها یا ماه‌ها طول می‌کشد و ممکن است اثرات نامطلوبی داشته باشند، اگر این یافته‌ها در آزمایش‌های بالینی کنترل‌شده نیز با همین نتایج تکرار شوند امید تغییرات زیادی در زمینه درمان افسردگی وجود دارد.

درمان افسردگی با ماشروم و روانشناسی

درمان افسردگی و مجیک ماشروم به همراه روان درمانی

مطالعه نتایج این آزمایش از دانشگاه جان هاپکینز

Psychedelic Treatment with Psilocybin Relieves Major Depression, Study Shows

 

اولین بودجه دولتی برای تحقیقات درمانی سایکدلیک‌ها 50 سال گذشته

در سال 2020 موسسه دارویی جانز هاپکینز اولین کمک مالی از موسسه ملی بهداشت (NIH) برای بررسی اثرات درمانی بالقوه سیلوسایبین بر اعتیاد به تنباکو دریافت کرد. این اولین کمک مالی NIH است که در بیش از نیم قرن به طور مستقیم اثرات درمانی یک ساکدیک کلاسیک مثل قارچ سیلوسایبن را بررسی می کند، مطابق با اخبار منتشر شده دانشگاه جانز هاپکینز تحقیقات جدید بر روی سیلوسایبن را با کمک و همکاری دانشگاه نیویورک و آلباما انجام خواهد داد.

پیگیری یک ساله درمان افسردگی شدید با سیلوسایبین

مطالعات قبلی توسط محققان پزشکی جان هاپکینز نشان داد که درمان سایکدلیک با سیلوسایبین علائم اختلال افسردگی اساسی را در بزرگسالان تا یک ماه تسکین می دهد. اکنون، در یک مطالعه جدید در سال 2022 روی این شرکت‌کنندگان، محققان گزارش می‌دهند که اثرات ضدافسردگی قابل توجه به همراه با روان‌درمانی، ممکن است حداقل یک سال برای برخی از بیماران ادامه داشته باشد.

امروز تحقیقات بر روی سایکدلیک ها توسط تیم های دیگری از دیگر کشورهای دنیا شروع شده و ما منتظر تغییرات بیشتری نسبت به نگرش و استفاده صحیح از سایکدلیک ها داریم.

مطالب پیشنهادی

کارگاه آموزشی پرورش مجیک ماشروم

پادکست مولکول‌های جادویی- داستان سایکدلیک

نکات مهم قبل از تریپ با مجیک ماشروم

بهترین منابع علمی درباره سایکدلیک | ماشروم و ال اس دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطلب

آخـــرین محصولات

برای سفارش و مشاوره از طریق نرم افزار تلگرام با ما تماس بگیرید.